Hvis bare at jeg kunne <3

Jeg skriver kun kort for har det virkelig dårligt.                                                                    Havde aftaler med mine børn som jeg måtte aflyse fordi jeg gik helt i sort.                      Har haft besøg af en Præst fra Korskirken her i Herlev, han var god at tale med og han  ringede til mine piger for at fortælle hvor slemt det stod til med mig så de bedre kunne forstå hvorfor jeg ikke kunne være sammen med dem i dag.                                          Fik heldigvis en mail i formiddags fra Psykiatrisk ambulatorium  i Ballerup,  om at jeg skal møde til en indledende samtale hos en specialpsykolog den 5 December.                Det skal nok blive godt igen når jeg får noget hjælp.                                                     Jeg forsøger at pynte op med julestads men det er svært, ville nu være rart at få noget ro indeni .                                                                                                                        Tak til alle jer, mine trofaste læsere, det gør mig så glad at jeg har jeres støtte og opbakning.

Kærligst Helle <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.