Jul i Præstebro kirke <3

Cyklede op til kirken med alle kagerne, nåede også at være med til gudstjenesten det var rart.                                                                                                                                  Tændte et lys for min bror og et for mine for mine forældre.

 

Det har været en lidt blandet dag for mig, men dejligt at være sammen med alle børnene.

Inde i mit hoved var der kaos, stres og tristhed men tror ikke at nogen lagde så meget mærke til det.

Jeg vandt flere gaver i lotteriet  og købte en brugt høj stol med hjem til lille C så hun har noget at sidde på,  når vi spiser sammen her hjemme.                                                           Annabell og William kreerede flotte dekorationer  af ler og gran

Vi var ni fra min familie inkl.  Polle som også  hyggede sig.

Jeg havde en følelse af at man forventede at se mere til mig ude i køkkenet.

Vi pakkede os sammen omkring klokken to, jeg havde også Maya som trofast sad og ventede på mig <3 .

Nu skal jeg bare forberede mig mentalt på operation af mit højre øje i morgen hvis altså lægerne beslutter sig til at gøre det når det venstre  øje stadig er meget sløret.

Ønsker jer alle en fortsat dejlig Søndag  <3

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.