En af de dage

Heldigvis var Ali så sød at hentede mig i aftes. Sån’ en mørk og kold aften tiltaler mig ikke at være ude i alene.

Mig, Ali og Karina,  kom godt afsted ud til Skovlunde by livet, mødte mange og det var virkelig en fornøjelse at være tilstede omkring dem.

Under vores trygheds tur fik jeg det dårligt, rystede og det føltes som om at benene var  ved at falde væk under mig. Vi gik til nærmeste kiosk og købte nogen druesukker tabletter. Det virkede hurtigt, men hold da op jeg var sikker på ikke at kunne gennemføre turen.

Vi var på gaden fra kl 22 – 01 og satte vores fødder både i Ballerup og Skovlunde.

Min Lørdag har været følelsesladet, jeg har følt mig opgivende. December er for hård, koster alt for mange penge. Jeg har spillet på klasselotteriet i mange år og nu er det to år siden at jeg sidst var heldig. Det ville ellers havde været fantastisk med bare en lille smule held.

Nok om det Helle. Op med næsen,  men det er okay at pive lidt.

Heidi min eks svigerinde stod pludselig ude foran min dør med en julegave fra hendes datter / min niece Sandra. ” Hilsen din pige stod der på gaven <3 <3 <3

Så rørt jeg blev,  Først åbnes juleaften havde Sandra sagt.

Helena kom også lige overraskende forbi, familien sad nede i bilen imens hun ville give mig mine favorit Althea Bolcher som hun havde købt til mig i tivoli.

Begge pigerne bemærkede desværre at det ikke helt var min dag.                                      Helena henter mig i morgen, så tar’ jeg med dem ud og handle.

Aftenen er min og Mayas <3 Jeg bager bananbrød mens maya ligger og venter på en bid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.