En smuk overraskelse

 

 

Lå længe og kikkede op i loftet ” Fordele og ulemper Skulle jeg blive hjemme ? …… Skrev til Helena at jeg ville sove længere, men fortrød og  hoppede ud af sengen.            En tur med Maya og et bad.

Selvfølgelig skulle jeg være sammen med min familie !!!! <3

En tur i big og  Kvickly  sammen med de unge, William og Annabell.                                    Fik en stor fantastisk overraskelse da de havde kørte mig hjem kom Helena op ad trappen med flere dagligvarer som de havde købt til mig i al hemmelighed, nøjjj hvor blev jeg taknemmelig og glad, er ikke god til at ta’ imod, særligt ikke fra mine børn, men hold da op altså !!!! <3 <3 <3.

Støvsugede hele lejligheden, gik  tur med Maya og så synes jeg at det var tid til lidt Nabo veninde hygge.                                                                                                              Inviterede Therese og Lena på kaffe / Latte, hjemmebag  kage, Agurk og Appelsin.

Fantastisk VM håndboldkamp Danmark – Frankrig  31 – 26   og en bronze medalje så nu er mor glad igen .

Aftenens Menu  har været: Fyldt fiskefilet med rejer og asparges 16 kr i Kvickly 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.