Let til tårer

 

 

Indeni har det været svært , men forbereder mig til min natteravns tur fra kl .22 – 01, er slet ikke i tvivl om at det vil gøre mig godt.

I går gjorde Helena mig opmærksom på at når Maya ikke kan klare mere med de tre ben, er  jeg nød til at lade hende sove. Det har fyldt så meget i mig, for det fungerer jo ikke så godt, jeg har haft flere tude ture.

I eftermiddags havde jeg nogle dejlige timer sammen med Ditte og  lille C nede i byen, vi mødtes ved bymidten, ikke for at shoppe for julen står jo for døren og vi skal spare.           Efter den triste slutning på Håndboldkamp , blev humøret jo ligesom ikke bedre, men nu har jeg været ude med Maya og vil lægge mig ind under dynen en times tid . Ali som jeg også skal gå med i aften kommer og henter mig, det er sååå fint.

Så til jer derude, få nu en dejlig aften og pas på hinanden.

Kærlige hilsner fra mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.