Af jord er du kommet <3

Havde ikke spor lyst til at stå op, bliver aldrig god til begravelser.                                      Lavede en kurv med stemoder blomster til min mor, som hun elsker og cyklede ned til blomsterhandleren og hentede begravelsesbuketten til Ebba. Den var ikke så stor men virkelig smuk med lyserøde og hvide blomster.                                                                   Først gik jeg over i mor, far, Tiny og Mickeys have og ordnede lidt.                                  Det var rart at hilse på Ebba og Oles kære og nære.                                                        Der var god tid så jeg ville skynde mig over på tanken som ligger lige overfor Lille Birkholm kirkegård.                                                                                                              Helena kom gående lige imod mig, nøjjjj hvor glad jeg blev, hun havde været hos Jordmor og vidste ikke om hun ville kunne nå bisættelsen.                                                Der var ikke mange gæster, men Ebba og hendes mand Ole havde heller ikke haft den store omgangskreds.                                                                                                          Niels Jørn Fogh var præst ved bisættelsen, han er en dejlig præst, vi kender ham særlig godt og Hans kone Marie tog sig meget af mig og børnene da pigerne var små og jeg havde mit misbrug.                                                                                                            Helena og jeg fortsatte ikke videre til kirkekaffe men gik op til min storebror Johnnys gravsted.                                                                                                                              Nikolaj og Annabell hentede Helena og jeg fortsatte cykle ned til byen for at købe lidt blomster til min have. Dernede mødte jeg Ditte og lille C et lille øjeblik.                            Aftenen er gået med at nusse i haven, snakke over hegnet   med Therese og har haft besøg af  3 børn og deres unge mødre som opdagede Maya ved havelågen, dem inviterede jeg ind i haven og bød børnene på is . Det var ganske hyggeligt at lære nogle nye mennesker at kende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.