Har et standpunkt til jeg tar’ et nyt

 

 

Først en lille tur ned i “Rigtig hundemad” for at købe Mayas fuldfoder råt kød Bellas favorit Classic medaljoner med laks, lam, kylling, hest eller oksekød, Hun elsker dem ganske som Mickey også gjorde dengang han stadig levede.                                  Mickey vil altid være savnet og elsket, ganske som de andre kæledyr som jeg har levet sammen med mig igennem årene. De alle er hos mig endnu.                                             I dag har jeg midt i solens stråler kælet meget for min have, der er blevet så fint har også plantet en tomat, stedmorblomster og spanske margueritter. Parasollen er pakket ud , klar til brug.                                                                                                                  I dag havde jeg mere lyst til at komme til træning end vanligt og har også besluttet mig for at fortsætte sammen med Maiken på det næste hold som starter 9 maj, men at jeg vil lytte til mig selv de dage hvor jeg ikke føler for det, uden at få dårlig samvittighed .      Maya og jeg har været på vores daglige ture så frisk luft har vi i dag fået masser af.         I morgen skal jeg hjem i Polles lejlighed og give det en kærlig hånd så der er rent til han på et tidspunkt kommer hjem igen.                                                                     Fortsat god aften alle mine kære læsere <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.