Afsked med min bedste ven

 

De ringede til mig fra Hospice i morges klokken 04.01 og fortalte at Paul var sovet stille og fredfyldt ind klokken 03.50.                                                                                            Jeg havde haft en tarvelig nat med krampe  i det ene ben og mine tæerne, tidspunktet  passer med hvor Paul  har været tæt på døden.                                                                Jeg kan ikke lade være med at tænke på om det var Paul som gjorde at jeg var vågen og ligesom var en del af hans smerter, indtil at han ville drage sit allersidste suk.            Ditte  kom og hentede mig,  derefter søster fra Ballerup.                                                Jeg ringede og gav de nærmeste besked om Pauls død.                                                  Frygtede at se ham, men det var så fint og fredfyldt,  jeg var overrasket  over at min reaktion  slet ikke var så voldsom.

 

Søster og jeg fik ryddet Pauls værelse for hans ejendele alt imens han lå kold i sengen.  Jeg er sikker på at han kunne høre os snakke.                                                                Det føltes forkert for mig.

Jeg fik ringet til Bedemanden  Carsten som Paul og jeg havde mødt på Bakken for et halvt års tid siden, jeg fandt hans visitkort.                                                                        Det var godt nok ikke ham selv som mødte op på Hospice, men Niels som er hans kollega .

Vi  fik snakket og planlagt meget omkring bisættelsen, Niels klarer næsten alt for os.      Sygeplejersken fortalte mig at Paul havde ytret ønske om at få den billigste kiste, så det får han, men den er nu ganske fin alligevel.                                                                        Bårebuketten skal være smukke mørkerøde roser og urnen som vi har valgt er også ganske fin.                                                                                                                          I morgen kommer bedemanden kl. 09.30 på Hospice, henter Paul og kører ham til Birkholm kirkegård hvor han skal være til Bisættelsen er overstået.                            Datoen får jeg i morgen.                                                                                                      Niels er en rigtig hyggelig og god ældre Bedemand, så vi vil helt sikkert komme godt igennem forløbet .

Det  hele føles bare så surrealistisk.

Ditte skrev til mig her til aften om jeg ville med hende ud og spise, mor takkede ja for det føltes godt ikke at være alene og vi  havde det så hyggeligt  sammen.

Tusinde gange tak for alle jeres smukke varme omsorgsfulde hilsner i dag, de varmer mit lille bløde hjerte ubeskriveligt meget.

2 thoughts on “Afsked med min bedste ven

  1. Det ser meget fred fyldt ud ,vil jeg sige ,godt Ditte tag sig af dig , husk at skriv hvornår begravelse er oky søde knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.