Glæder mig til at se dig kære søn <3

 

Næææ jeg skrev ikke i går, havde ikke noget at fortælle.                                                  Men i dag stod vi tidligt op, vaskede tøj , rengøring og lidt i haven.                                    Glæder mig til i morgen når min søn Jimmy kommer  og overnatter.  Vi  rejser sammen  til Esbjerg Fredag formiddag sammen med Maya og så tager hun og jeg hjem igen Lørdag. Et lille fransk visit.                                                                                                  Det bliver en særlig tur for os, for vi skal møde familiens nye hund som hedder Luna og er af racen Boomer. De unge er lidt nervøse for hvordan de to vil enes. Mor er positiv, slet ikke i tvivl om at de vil gå godt i spænd.                                                                  Jeg har fået et lille job, at skrive en konfirmations sang til Nikoline som er sygeplejerske på den afdeling  hvor jeg også arbejdede på  Herlev Hospital engang.  Det er rart at blive husket for noget godt :).                                                                                        Polle kom trillende til  kaffe og vaffelis og senere synes han at  vi skulle en tur ned i big det passede mig  rigtig godt og tog imod med kyshånd, ej det var nu et kindkys.            Jeg har været så heldig at komme med på et nyt hold Fitchallenge med start på Mandag. Der var faktisk lukket for tilmelding før jeg havde nået at  få udbetalt min pension, hvilket jeg reagerede meget følelsesladet på.  Er såå hjertens  glad for at  jeg alligevel  kom ind af en lukket dør, for selv om det kunne være svært for mig at komme afsted, så gav det mig jo så meget godt og der er virkelig blevet draget meget omsorg for mig.                                                                                                                          Jimmy kommer først i morgen aften da han skal til nogle møder i København til om aftenen, men det passer mor fint, jeg skal nå til frisør og  Afdelingsmøde i bebyggelsen.  Jeg vil vande haven før min Maya og jeg hopper ind i det nyvaskede sengetøj .

En kærlig hilsen og godnat fra os <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.