Børnene fra Esbjerg <3

 

Før vi begyndte vores rejse havde jeg en tid hos lægen som var nødvendig at overholde. Det handlede om min medicin som Hr Doktor ville trappe mig langsomt ud af.

Vi havde en skøn Fredag og Lørdag sammen med børnene i Esbjerg.                              Turen over var ganske hyggelig, min søn spillede skøn musik hele vejen.                         Vi havde et enkelt stop hvor vi købte kaffe og spiste medbragt madpakke.

Maya lå roligt på bagsædet hele vejen og tilsyneladende havde hun det også rart.                                De to unge havde været meget i tvivl om hvor vidt  vores to små hunde Maya og Luna ville acceptere hinanden, men lover jer at de blev bedste veninder ganske hurtigt <3

Dejligt at se drengene igen <3                                                                                                                                                             Det kan godt være at rejsen var kort, men vi havde nogle fantastisk skønne dage som jeg ikke ville havde været foruden.

Tiden gik så hurtig, men jeg nåede også at få lidt  alene svigerdatter / Svigermor tid da Fredag eftermiddag kørte en tur sammen ud for at kikke på gulvtæpper. Sååå hyggeligt <3

Lørdag tidlig eftermiddag kørte vi en tur ned til stranden, for ingen rejse uden at havde været dernede, sån’ er det bare :).                                                                                       

Maya og jeg skulle med toget ca. 14.30 men turen var forsinket 30 min, faktisk skulle rejsen vare 3 timer men først efter 6 timer var vi på Herlev St.  Der skete så meget undervejs, så mange årsager til flere forsinkelser, for eksempel var der en beruset mand som  generede nogle passagerer i toget hvor vi så skulle vente på politiet.            Det var en hård tur for Maya, hun blev stresset over en anden hund som pludselig steg om bord og hun kunne ikke komme ud for at tisse.                                                            Jeg havde ellers reserveret to pladser for at det skulle give os mere ro, men havde heller ikke nogen taske til Maya så hun måtte sidde på mit skødet i starten af turen, på en pude som jeg havde med. til hende, efterhånden som der kom uro i toget var der ingen som lagde mærke til at jeg satte hende ved min side

Jeg havde haft kontakt med de unge på turen hjem og også Polle. Tænk sig en overraskelse, da jeg  endelig nåede til Herlev stod Polle og ventede os på stationen.       Nøjjjj !!! hvor blev jeg glad.

Er så taknemmelig Polle <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.