Helle mors dag <3

 

Må da lige slutte min aften af med at fortælle at min dag har været fin, med ren afslapning for Maya og jeg, ingen af os har været længere ude end til haven. Ditte og lille C kom og vækkede os midt i vores eftermiddags lur, jeg anede ikke om der kom nogen af mine piger, da vi ikke har set hinanden og ej heller snakket i noget tid.

Ditte havde en smuk buket velduftende blomster med til mig, dem er jeg virkelig glad for. Vi havde det dejligt i haven <3 <3 <3                                                                            Polle har også været forbi til  en kop kaffe.

 

De lilla Hortensia som ligger på bordet og lampen er fra Jimmy, jeg fik det med fra Esbjerg.

Helle – mors dag har været ganske hyggelig <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.