Gab ! Alt den snak……………

Uha, jeg synes at have snakket hele dagen, er helt ødelagt i hovedet og det blev bestemt ikke bedre at komme til frisøren,  for  pokker hvor de snakker.                            Det er faktisk mange jeg har talt med i løbet af dagen, nok ti stykker .                               Min kære søn nåede lige at komme og få en kop kaffe og ostemad før jeg var ude af døren, nu er han til møde imens jeg nu sidder her med mine lyse striber :).                       Maya og jeg  har  været på nogle gode ture.                                                                      prøver at  omstille mig til at komme til  ekstraordineret beboermøde, har bare ikke lyst til mere snakken . Det er kaos her hvor jeg bor, formanden har trukket sig, og nogle af os bestyrelses medlemmer på grund af samarbejdsvanskeligheder med andre fra bestyrelsen. Her blev det  tilladt at etablere en billard klub som hurtigt blev til et lille værtshus med ubehagelig sladder så her er meget der skal ryddes op i og vælges ny formand.                                                                                                                 Naturligvis er det ikke alt hvad jeg kan fortælle, men det kan næsten læses imellem linjerne tænker jeg.                                                                                                              Orker bare ikke mere drama, har rigeligt.                                                                             Lad os dog  opføre os som voksne mennesker og være gode ved hinanden trods vores forskellighed, ikke snakke bag hinandens rygge og stikke knive i ryggen.                           Spændende møde, og spændende hvor mange der gider møde op når det går som det gør her på Tornerosevej.                                                                                                     Jeg  vil få lidt styr på min rejsetaske, tiden løber og jeg skal være til mødet klokken syv.                                                                                                                                      God Torsdag aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.