Chiara på shopping tur <3

Vores formiddag her hjemme gik sin vante gang, masser af kaffe og ud at gå tur sammen med Maya .                                                                                                          Jeg havde jo en kaffe aftale med min veninde Bettina i dag, men da Ditte skrev om jeg ville sammen med hende og Chiara i Rødovre C, lavede jeg min aftale med Bettina om til Tirsdag.                                                                                                                            Vi havde en ganske hyggelig dag, lille Chiara nød så meget at shoppe.                            Mormor havde naturligvis vingummi og klementiner med , det elsker hun.                                                 Egentlig handlede vi  ikke så meget, mine penge er små  og jeg var med for at hygge mig med pigerne.                                                                                                                Følte mig tom og ked af det da jeg steg ud af bilen for intet er som før, jo min kærlighed for lille Chiara.                                                                                                                      Jeg glæder mig til i aften når der er Em håndboldkamp, Danmark mod Norge, det er stort, så mor her skal sidde med Maya, dyne sodavand og et honning hjerte.                   Nu har jeg næsten købt alt slikket til vores juleaften i Jylland, mangler noget Marcipan nødder og clementiner, så der styr på lækkerierne. Dengang min mor levede manglede der aldrig noget juleaften.

I morgen er det jo den 21 November og min bog bliver udgivet <3                                     Det vil jeg fejre sammen med min Maya og  kaffe 🙂

Rigtig god  håndbold aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.