“Husk spritten mormor !

Jo vi er så gode til at blive liggende i sengen min Maya og jeg.                                          Ved middags tid kom Ditte og lille C og hentede mig, det var ellers aftalen at jeg ville cykle hjem til dem, men blev ikke spor ærgerlig over at blive kørt og så ville Ditte lige omkring Ikea først. Der er blevet så fint hjemme hos dem, der mangler ikke meget før det er et helt færdigt hjem med det hele i. Må sige at Ditte har en god smag.                    Efter nogle dejlige timer sammen med pigerne blev jeg sat af hjemme.                            Vasker tøj og støvsuger, man kan sagtens flere ting på en gang, lærte jeg af min mor.    I morgen er det  Polles dag, til kaffe og hvad han ellers har brug for hjælp til.

Pas godt på jer og fortsat dejlig lørdag aften <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.