Glem balladen, det er Fredag og solen skinner <3

 

Besluttede mig for at holde en hjemme dag, så udsatte rengøring hos Polle til på Søndag.                                                                                                                               I  stedet for har Maya og jeg nydt haven.                                                                          Vi er nogle som gerne vil holde loppemarked i bebyggelsen så sådan en invitation har jeg udfærdiget og rendt rundt og sat op i opgangene.                                                        Polle blev udskrevet i dag og fik såmænd også lyst til at besøge mig hjemme i haven, så der har vi siddet og drukket kaffe og spist nogen af mine hjemmebagte banan / chokolade muffins, sååå hyggeligt <3                                                                                 Der har ellers været en masse ballade i min opgang, råben, trusler, spyt og ødelæggelse. Selv om jeg er vokset op med det og har mærket det på egen krop er det uudholdeligt, primitivt og vækker gamle minder til live igen.                                               Nyd jeres Fredag, kærlige hilsner <3 <3 <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.