Godnat og tak for i dag <3

 

 

Maya og jeg er allerede rykket ind under dynen.                                                                Har ikke kunnet sove i nat  og denne gang har jeg kun mig selv at takke for glemte at hente min allervigtigste  medicin på apoteket i går.                                                            Sovemedicin, medicin til min borderline, blodtrykket og mod mavesår. Opdagede det først i  går aftes.                                                                                                                   Polle tilbød mig straks  at hente det i dag, på svane apoteket i Lyngby, så er meget lettet og taknemmelig.                                                                                                Havde faktisk sagt til Polle i går at kroppen reagerede som om at jeg manglede medicin og ganske rigtigt.                                                                                                                 Da vi kom tilbage drak vi kaffe i haven sammen med Birgit, hun virkede lidt trist men Polle og jeg fik hende i bedre humør.                                                                                  Bød mine gæster på citron måne og kanelstang.                                                                Jeg så også 6 timers melodigrandprix i nat og mener bestemt ikke at det var fair at Ukraine vandt, de var bestemt  ikke de bedste.                                                                  Jeg vil slutte min lille opdatering fra dagen som har været lang, med en kærlig hilsen til jer alle mine trofaste læsere. <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.