Min Onsdag

 

Var hos øjenlægen i dag, et tjek efter operationen. Det ser helt fint ud. Nu har jeg kun brug for en læsebrille med styrke  +1  1/2 .                                                                        Øjenlæge   Lisbeth var meget forstående for at jeg får løftet øjenlåg, så hun sender mig videre til Glostrup øjenlæge hvor jeg blandt andet skal forklare om vægt tabet af de 40 kg, som er årsagen til at det hele hænger og om plastik operationen af min kalkun / dobbelthage som jeg selv stadig afdrager på.                                                                    Derfra tog jeg bussen videre ned ti Birkholm kirkegård. Gravstedet havde brug for en kærlig hånd, så jeg tror at mor min mor blev glad over at jeg endelig fandt vej.                Havde medbragt en spegepølsemad og købt en latte med en skvat karamel på tanken så det var en lille udflugt.

                                                                                                  Havde virkelig problemer med at finde min bror Johnnys grav, tror at jeg rendte rundt i kulden en halv time mindst. Der er ikke nogen sten på men går ud fra at den der var smukkest  var hans.                                                                                                            Therese ringede om jeg ville med ned i big og handle, det lød hyggeligt så hun hentede mig på kirkegården, nøjj hvor var jeg forfrossen.

Roder i køkkenet, bager en overraskelse til min søn, han kommer på Søndag og overnatter, så vi sammen kan køre til Rigshospitalet  til kontrol af  hans hjerte om Mandagen.                                                                                                                          En drømmekage  har jeg også tryllet frem, det glæder Therese sig til.                              Maya skal ha’ min fulde opmærksomhed resten af vores aften.                                        Mange kærlige hilsner fra mig <3 <3 <3

.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.