Nyt øje og nye bryster

Meget var anderledes end sidste operation.                                                                          Til at starte med var sygeplejersken som tog imod og sørgede for at start bedøve mit øje, temmelig nedværdigende over for mig blev så gal at tårerne kom frem og  jeg ignorerede hende derefter.

Dårlig start.

Kirurgen gav mig også rigeligt af bedøvende og jeg havde fået en beroligende så den del af forløbet var okay, jeg synes bare at han roede meget længere tid i mit øje end ved sidste operation, faktisk var jeg sikker på at det ikke var lykkedes for ham at få bugt med min grønne stær.

-“Færdig med en vellykket operation sagde han så” .

Herligt og jeg skal møde i morgen formiddag igen til kontrol.

Ditte og lille C hentede mig, Ditte syntes også at det tog længere tid i dag.                        Hjem til mormor og spise en hyggelig frokost, indbagte rejer med asparges og dildsauce.

 

Maya og jeg fulgte pigerne ned til bilen og gik en lille tur.                                                      Her til aften  kom min kære Therese ind til mig, så kunne vi sidde og ynke os sammen, mig over mit øje og Therese over hendes nye store flotte bryster som hun fik for 14 dage siden. Mit øje væsker og det gør Thereses ene bryst også. PIV

Jeg har ligget inde i min seng og set håndboldkamp, hold da op den var super sej. Danmark – Sydkorea   35 – 23.

Håber at jeg kan lokke Maya til at tisse ude i haven, uha det er jo “Hundekoldt”.

Nu har jeg  bestilt og fået tilsendt et lille dækken og en strik trøje til hende to gange, først var det for stort og så for lille har taget mål til størrelsen, men åbenbart ikke rigtigt så må ringe til shoppen i morgen så de kan vejlede mig bedre.

Godnat <3 Klokken er mange

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.