Mayas dyrlæge Christian

 

Dyrlægen ventede os i eftermiddags.                                                                              Maya sad i hendes klapvogn det meste af vejen derover.                                            Dyrlæge Christian forklarede hvad han kunne tilbyde af smertestillende til Maya.  

Jeg spurgte Christian om hvor længe jeg kunne forvente at Maya vil kunne leve, dertil svarede Christian at  han måtte være ærlig og sige at det bekymrede ham.

 

Christian gav hende en injektion Opioider som hun skal have en’ gang pr måned, det bestemt ikke billigt, men forsikringen dækker det meste.                                      Christian er en dygtig omsorgsfuld dyrlæge, han giver sig altid god tid til os og jeg føler mig tryg når vi forlader klinikken.

Vores aften nyder vi alene, men Ditte ringede og spurgte om jeg ville med hende til Glostrup og købe slik og det sagde mor naturligvis ikke nej til.

Maya og mor hygger nu på sofaen foran fjernsynet, hun er træt ligger her ved min side.

Jeg har talt med Paul i telefonen flere gange, hjemmeplejen sørger godt for ham, i morgen får han et velfortjent bad.

Rigtig god weekend mine kære trofaste læsere                                                                                          Helle

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.