Min fredelige Fredag

 

I eftermiddags var jeg en tur nede i big sammen med Hr. Bidstrup.                            Tænk engang at vi kunne bruge over tre timer i hinandens selskab.  Sjovt som mennesker tror at vi er kærester, men sån’ er det altid, bare fordi at man er i  selskab med en af  det modsatte køn.   

                                                                                                    Nåede desværre ikke alt hvad jeg havde tænkt mig i dag.                                          Maya havde spist for hurtigt i formiddags og derfor kastet op i min seng og på gulvtæpperne i soveværelset, så var nød til at vaske igen. Hele to maskiner.          Her til aften har jeg nydt de fantastiske håndboldpiger som vandt  27-23 over Montenegro, nøjjj hvor var det spændende.                                                                  I morgen skal jeg en tur på kirkegården og her mødes med Helena.                        Der trænger helt sikkert til at blive fjernet nedfaldne blade.                                        Super dejlig fredelig Fredag aften til jer alle <3                                                                                                                

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.