Min Mandag

 

Min kære datter Helena og lille Noah kom og overraskede mig  da jeg var ved at gøre mig klar til at cykle op til Paul.                                                                                    Herligt så fulgtes vi ad derop.                                                                                          Søstrene havde meldt deres ankomst og det blev hyggeligt                                            Jeg  havde medbragt  rosinboller og drømmekage ,  som jeg havde bagt i  går aftes.                                                                                                                                                Paul så okay ud, men var det ikke, han husker intet fra i går og det piner ham naturligvis skrækkelig meget.

Midt under frokosten kastede han op ud over det hele og havde ifølge sygeplejersken  også gjort det efter morgenmaden.

Jeg vidste godt at min svigerinde Marianne arbejdede på 122, så jeg fik en masse kys og kram. Vi lavede fis og ballade.                                                                                        Jeg har ikke set Marianne siden min storebror Johnnys bisættelse, så det varmede mit hjerte.                                                                                                                                   Heldigvis kom der stuegang imens vi var hos Paul.                                                          Lægen forklarede at der ville blive forsøgt lavet en ny scanning på Paul  i dag for at se om han har brækket ryggen flere steder og har Paul det,  skal han fortsat være indlagt.

Et Hospice er første prioritet for Paul og der afventes svar på om de har plads til ham i Måløv og hvis ikke skal han mellemlande på et omsorgscenter.                                        Det vil sige at Paul ikke kommer tilbage til hans lejlighed igen.

Paul faldt i søvn men da vi begyndte at gøre os klar til at gå, vågnede han og blev helt ked af at vi gik.                                                                                                                Jeg sagde til ham at da han havde haft gæster hele dagen i går ville vi give ham lidt ro og vi havde været hos ham i flere timer.                                                                              Men det hjælper jo ikke Paul når han nu har mistet hukommelsen.

Pauls veninde på bostedet  havde haft en nøgle til hans dør, i tilfælde af at Paul faldt på gulvet da han boede hjemme.                                                                                            Paul  og jeg aftalte at jeg skulle hente nøglen hos hende da det nu var planen at Paul ikke skulle hjem igen.                                                                                                          Der var ingen problemer da jeg hentede nøglen hos hende men senere blev jeg bombaderet  med beskeder om at jeg skulle dokumentere for at have modtaget den nøgle som hun havde haft, at det sagde loven.                                                                   Desværre endte det med uvenskab for det tror jeg ikke er rigtigt for jeg står som Pauls kontakt person og det er også mig som skal rydde lejligheden sammen med min familie.

Nok om det jeg er træt og  har siddet i min solskins have en times tid sammen med nabo Susanne.                                                                                                                    Maya har kun været i haven i dag, jeg har ikke mere smertestillende til hende og lægen ringede ikke tilbage.                                                                                                          Jeg vil ønske jer alle, mine trofaste dejlige læsere en fortsat dejlig Mandag aften, kærligst mig <3                                                                                                                                                                                                                                              .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.