Når vi tre søskende er sammen <3

 

 

Søster havde en skrækkelig tur i toget.                                                                              Vi havde sat og på en okay plads men meget hurtigt kom der en togfører og bad mig gå ud og sætte Maya i klapvognen for hun måtte kun være på gulvet eller mit skød hvis jeg havde købt billet til hende og det havde jeg glemt.                                                            Vognen som søster nu sad i alene fik pludselig hele to skoleklasser ombord , det var ulideligt for hende at sidde i den larm som det nu engang giver når så mange unge mennesker er samlet på et sted.                                                                                        Selv måtte jeg stå ved siden af Maya som sad i klapvognen de første 20 min indtil der blev et sæde ledigt ude på midtergangen.

Christian hentede os som vanligt på Holbæk station.                                                        Sammen handlede vi ind og hjemme hos lillebror gik søster og jeg i gang med at tilberede aftensmaden. Søster havde valg menuen som jeg synes er lækker, nemlig pandekager med champignon fyld og salat.

Søster havde også lavet æblekage til os.    Senere på aftenen satte vi os i sofaen, jeg med min dyne og Maya, vi havde købt sååå meget slik, kage og chips. Råhygge.

Søster og jeg  lavede fis med at Maya selv skulle bestemme hvem af os hun ville ligge inde hos og sove, for sjov skyld lagde jeg maya ind til søster og kravlede ind i sengen på værelset ved siden af hendes.                                                                                         Jeg troede jo at Maya ville komme ind til mig med det samme, men næ og efter et par minutter gik jeg ind for at se om der var tegn på at hun savnede mig, Ej altså maya lå trygt og godt hos søster som kælede med hende.                                                          Nå men jeg bildte mig selv ind at hun nok savnede mig i løbet af natten og krøb ind under dynen igen.  Tænkte også at søster nok havde brug for den tryghed Maya giver.  Men No Way !  Afsted med mig, listede ind for at hente Maya og denne gang var jeg ikke spor i tvivl om at hun skulle ind og sove ved min side.

Næste morgen blev jeg vækket med varme krydderboller og kaffe, herligt.                      Vi  er så gode sammen vi fire, så det var et par dejlige dage.

Søster skulle mødes med sin søn Lucas på Holbæk station og jeg kørte med Christian som skulle til en reception i Herlev sammen med hans datter Sandra.                              Resten af eftermiddagen og min aften brugte jeg på at slappe af, for hold da op hvor var jeg dog træt.

I formiddags var jeg til havemøde her i bebyggelsen, det gik der en times tid med.          Senere mødtes jeg med Ditte og C nede i byen, Ditte ville gerne hjælpe mig med at hente en to personers sofa og en isternings maskine som jeg havde købt på nettet.        Heldigvis hjalp Ditte mig med at samle sofaen.

Her til aften har jeg  fået lavet en masse omrokeringer i haven og plantet flere blomster, det blir’ så fint når alt endelig er som jeg ønsker det.                                                          I morgen cykler jeg hjem til Helena og Nikolaj for at passe de to mindste Noah og Annabell, det er første gang at jeg passer Noah og han er meget modersyg så det bliver meget spændende, jeg glæder mig.                                                                                    Nu vil jeg slutte af på aftenens beretning og ønske jer alle en forhåbentlig fortsat dejlig Lørdag aften.

Mine Kærligste hilsner

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.