Solen må gerne skinne <3

 

 

På Glostrup hospital gik det godt i dag, begge operationer har været vellykkede og tilfredsstillende. Nøjjjjj !! Hvor er jeg taknemmelig for at få lov til at beholde synet. Skal bare lige finde ud af hvorfor jeg blir så svimmel hver gang mit hoved har været bukket nedad og jeg rejser mig op.                                                    Har været meget ude at gå i dag / aften, på turen fra Glostrop hospital var busstop stederne flyttet og da jeg landede i Herlev gik turen ned til Big og senere handlede  jeg ind nede i bymidten.

Snart vil jeg gå min tredje tur sammen med min lille skat Maya.                                 I dag har jeg bestilt tøj til hende igen fra et andet sted så må vi se om det passer i størrelsen.

Jeg har bestilt tre båre buketter til  Bisættelse af min storebror Johnny i morgen, en fra min bror Jan og hans kone Bonni og en fra min barndoms veninde Jeanne .    Solen  må gerne skinne men hvis sneen falder er det også smukt <3 <3 <3 

Kærlige hilsner Helle      

 

                                                                                             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.